Lepas baiki aircond kereta Toyota Camry dok sejuk,kita sambung projek tertangguh

REPAIR DUCATI STREET FIGHTER ENGINE WON’T START..

You need a time for people trust..

 

Orang dah bagi harapan bantulah lesai masaloh dia.. kalau skuter kita panda jugok sikek-sikek..

Macam baiki aircond kereta toyota camry kat belakang tu,nak baiki,servis apapun dengan rujuk panduan dari pengeluar boleh jadi like pro…Jangan cuba2 @try and error.. Simtomnya sama macam immobiliser active atau masalah side stand sensor..Kalau main try n error abis barai.

Pulok tu bukan senang nak ambik duit dalam poket orang dengan cara yg dibenarkan syarak’..Kalau aircond kereta,woyar2 ke,dok bimbang mana kita.

-Kalau mesin basuh rosak rujuk panduan mesin basuh.

-kalau tv rosak rujuk panduan yg disediakan pengeluar untuk servis centre bertauliah.

-Kalau manusia rosak kene rujuk panduan yg disediakan pengeluarnya iaitu Alquran dan hadis..
Dok leh tukor bimbor..

Beki aircond kereta,wiring elektrikal?
Nanti abg jang sharing kenapa kami baik pulih Aircond Kereta menggunakan panduan pengeluar dan akibat jika skip langkah ini.Baru dia ‘Pakar Aircond’ @ like a authorised servis centre dan baikpulih baru ikut specs pengeluar kenderaan..

 

Jangan sia2 kan kepercayaan orang ramai ke kita..

Alhamdulillah lesa belaka dah.. bunyi crank start pung gagah macam baru.. Projek hok tertangguh selesai dengan bergaya.Mitok maaf owner lambak sikek.. Kalu honda cup c70 20 minit siap kita buat..

#msautoaircond
#chendering
#kualaterengganu
#baikiaircondkeretachenderingkualaterengganu
#sekmandilanjang

One Response

  1. aku singgah

Leave a Comment