Big Boh UAI jangan serik lah servis kereta sini, lambat sokmo

Ingat aircond kereta UAI buat hal lagi, kejut gok kita macam baru lagi servis aircond, rupanya masalah lain. Macam petir sambor pokok nyor, Degummm..Kejut gok kita

Rupanya anjing langgar kereta Big Boh Ustaz Azhar, Pecoh, capok abih sapa hilang cover lampu.

Mujur dok parok, tapi cover dok jupe doh. Abih keda cari x dok.

Last skali Abg Dam order kilang teruh lah dah payah sangat, abih halfcut cari, kalau bumper ada.

Stok kalau dari UK ulu klang esok lusa boleh sampai, ni order UK united kingdom main minggu lah. Mujur ustaz sabor tunggu.

Janji original. Terima kasih jugok pihak Kastam Malaysia yang dok kene kan cukai atas barang kami order. Kalu dok bertambah lagi kos nak beki.Bukan lari cukai ni, tapi ada cara dia.

Dok dang bulan nok mengambang, Barang sampai tepat ikut jadual, tapi awok2 pulok main menengung nak ke buka dan cabut bumper..

Doh ni bekah anjing langgor, buleh pegang dok? Haisshh, dakpe kering kang.. Doh kering Abg Dam ah buke.. Ishh awok awok main gining ngan Abg Dam pun mari was2 jugok, Tapi ning bekas anjing bukan anjing.

Jak nok tanya ustak..

hoo dengor molek

Tu ah, org suruh gi dengor kuliah tak mboh, ngan aku2 mari was2.. Doh2 sambung keje pulok kang lambat siap.

Braket hok dalam abis patoh kita sambung balik. X leh guna gam x tahan, kene skru balik bagi kemas.Atas kretiviti masing2.

Alhamdulillah sejam 40 minit siap, Lampu suluh pulok tertinggal masa Abg Dam pasang bumper. Buka pulok ambik lampu. Jadi 2 jam abis masa.

Check aircond kereta bereh sejuk ok lagi, filter ok lagi,pressure comel lagi gi ato lah.

Mitok maaf banyok dengan UAI, barang order jauh lambat sapa, jangan serik servis di Ms Auto Aircond ye. Terima kasih bagi upoh jugok, kita ingat dok payoh doh kira sedekoh.

Lembut molek,kemas finishing barang ori

T. kasih Abg Ngoh gi ambik ato kereta adi, kita sibuk kadang nok gi tengok bot di marang. Kang esok nok makan ikan. Ok bereh..

Leave a Comment