INGAT ABIS PARaK DAH BAIKI AIRCOND KERETA HONDA INTEGRA TYPE R NI

” INGAT ABIS PAROK DOH BEKI AIRCOND HONDA INTEGRA TYPE R NI ”

Maklum balas pelanggan..
Anuar Manan-Pelumba Basikal Negara

Hari tu aircond kereta ambe rosok di kolumpo lepas traning basikal,panah soh beng kate ah,peluh pah keting…Tera tanye 2,3 tempat di K.L nok tuko kompressor belakaye kata.Ade hok tok harge RM1000 lebih..Hok letok harga rm2000 pun ade…Macang dok logik ade gok,sebab kete baru gok agi.

Dakpe lah balik Teganu dulu tera cari bengkel kat kapung doh..Tanya saing ambe ye suruh ato beki kat Ms Auto Aircond Chendering..
Siap beki dan servis sekali dok abis pun rm500.Kete pulok bau wangi buleh perfume free..
Dok payoh tuko kompressor,buleh beki.
Pomen kabo coil magnet clutch je rosok,Molek ade masuk dua tahun lebih doh..
Good job boh!!

 

Boh!! Pening kepala cari keda baiki AIRCOND KERETA kerete hok senang kira? Nok keda hok buleh caya? Tengoh cari keda hok buleh buwi harga BAJET layanang RAMOH mesra pulok di Kuala Terengganu ni?

 

====================================

BAKPE SEK KITE KENE MARI MS AUTO AIRCOND SERVICE

  • Anda boleh mari buat pemeriksaan percuma
  • Dok soh bimbang kalu x cukup bajet
  • Kakah elektronik kereta,aircond kita boleh baiki,dok semestinya tukor baru belake kang parok
  • Anda akan diberi tips penjagaan ekong hok betul
  • Khidmat nasihat percuma untuk aircond kereta tahan lama
  • Kami bagi servis secara professional
  • Pemeriksaan dibantu alat2 pro tools terkini
  • Sensor pengesan gas kebocoran,tiada risiko beki dok jadi atau main tukar2 barang
  • Pemeriksaan/tuning berkomputer
  • Pemeriksaan berkamera
  • Pemeriksaan dengan darah Alien bagi kebocoran nano
  • Tinted kereta boleh
  • Aksesori kereta boleh
  • Tuning kereta boleh
  • Wiring boleh

 

===============

BONUS ISTIMEWA

-Tuning percuma untuk full@major servis aircond

-Kami akan buat pemeriksaan masalah lain secara percuma jika ada permohonan
-Lepas servis kereta anda akan bau wangi
-Percuma Pewangi CnH hok tahan lebih 2 bulan sikek bagi yang buat Major service.
-Bau gerenti dok sakit pale
-Pewangi hok panas di pasarang..stok pun payoh lening
-Buleh pilih sendiri bau mana hok kenang

 

Insya Allah anda bakal berpuashati dengan servis kami..Bukan saja harga berpatutan,Layanan terbaik..

p/s..Kami akan lancorkan produk baru untuk kenderaan kesayangan anda dalam masa terdekat..

Jangan lupa

Follow Page MS AUTO AIRCOND SERVICE takut anda terlepas harga PROMOSI jika kami lancarkan nanti..
Kami nok bagi harga muroh bohh..Butang atah nung

Pemeriksaan percuma jer

#Msautoaircondservice
#goodluckchamp
#forcaamskinsracing #sekmandilanjang #serviceaircondkeretachenderingkualaterengganu

Leave a Comment