Pusat Servis Aircond Kereta Chendering Kuala Terengganu

KENAPA DI MS AUTO ? 


Menggunakan Garis Panduan Pengeluar Kereta...

 

Untuk Hasil kerja yang profesional kami menggunakan Guide lines dari pengeluar kereta sejak beroperasi untuk menjamin kualiti servis mengikut spesifikasi yang ditetapkan setiap pengeluar kereta.Lebih 985 database soft/hard copy jenis kenderaan dalam simpanan digunakan oleh Ms Auto dan akan sentiasa di update. Setiap masalah diselesaikan mengikut carta alir > proses trouble shooting yang sebenar.Kami tidak mengamalkan proses try and error dan bypass sewenangnya yang menyebabkan kerugian kepada pelanggan dan risiko kerosakkan berulang.Pemeriksaan berkomputer dibuat dahulu jika melibatkan kereta generasi baru terutamanya kereta continental kerana ada juga masalah aircond kereta hanya berpunca dari masalah tuning ECU. Jujur dan amanah merupakan teras dan asas kami dan selalu dipesan Tok Guru. 


Ujian awal sistem aircond yg bocor  dengan mengunakan sensor digital.

Ujian mencari kebocoran halus dengan dye leak detector.

Alat kerja professional...

Sejak beroperasi,kami dibantu oleh Pro Tools,digital elektronik dan kaedah terkini dalam proses baikpulih dan servis aircond kereta.Masalah sebenar dapat di detect dengan mudah,cepat dan tepat.Kaedah/peralatan inilah yg menjamin dan membina ketelusan dan kepercayaan pelanggan sejak kami mula membantu orang ramai dalam masalah aircond kereta khususnya.

Certificate Knowledge...

Asas kekuatan kami adalah founder,staff dari bidang Automotif dan Elektronik.Gabungan kami memberikan hasil yang mantap dalam membantu selesaikan masalah yang dihadapi orang ramai.Ini kerana 68% masalah aircond kereta masa kini juga melibatkan isu elektronik dan elektrikal bukannya masalah mekanikal sahaja.

Alat Ganti Berkualiti... 

Kami menyediakan alat ganti original (asli). Namun anda bebas buat pilihan jika ingin guna alat ganti New Recond dan secondhand.Kami akan sarankan yang terbaik untuk anda setelah pemeriksaan masalah aircond kereta dibuat.

Wifi high speed percuma di Ms Auto.. 

Boleh Layan Internet kelajuan tinggi sambil tunggu aircond kereta anda siap di servis.Percuma Jer kami sediakan untuk anda.
Nak download movie pun boleh. Untuk kelajuan terbaik anda boleh guna wifi channel 5Ghz Ms Auto Aircond untuk elakkan interference dengan pengguna
wifi lain yg guna channel 2.4Ghz di sekitar sini. Kalau x ramai guna max speed boleh pegi sampai 200mbps dengan wifi channel 5Ghz.

Anda boleh scan password di dinding kedai atau rujuk staff kami untuk maklumat lanjut.

Jaminan pulangan wang  dalam 30 hari.. 

Ya,kami beri jaminan pulangan wang semula atau warranty bagi komponen bila servis aircond di Ms Auto Chendering Kuala Terengganu.

Tertakluk terma dan syarat iaitu bagi pelanggan yg mengikut saranan servis dan baiki aircond kereta daripada kami.
Contohnya bagi aircond kereta yang bermasalah @ memerlukan full replacement part kami bagi warranty sehingga 3 bulan.

 

Bagi replacement part new recond compressor(proses baikpulih yg mengikut saranan kami)kami beri warranty part sehingga 1 bulan atau 20 000km atau
mana mana yang terdahulu. Hubungi kami untuk maklumat lanjut. KLIK SINI

Kepakaran baiki komponen elektronik...

Kami memberikan lebih nilai servis kepada pelanggan.Tidak semua komponen elektrikal,elektronik atau controller aircond kereta yang rosak ditukar baru kerana masih boleh dibaiki oleh staff kami yang mempunyai kepakaran dalam bidang elektronik.Walhal suis pun masih dibaiki untuk menjimatkan kos baikpulih (proses penilaian tempoh hauspakai komponen yg bakal dibaiki  dbuat dulu agar praktikal/berbaloi untuk dibaiki).

Tunggu lagi?

VISI MS AUTO AIRCOND
-Membantu kembalikan kesejukkan aircond kereta anda seperti kereta baru dibeli dengan mengikuti saranan dari team kami.
- Mengembalikan kecekapan sistem aircond kenderaan anda dengan kos yang betul & munasabah
- Memberikan didikan kepada pelanggan daripada berhabis duit akibat kerosakan berulang kerana salah anggap tentang penjagaan aircond keretakerosakkan yang teruk dan berulang kerana anggapan yang salah tentang penjagaan aircond kenderaan.

2019 © Ms Auto Aircond ServiceOptimize by Juragang

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.