Tentang Kami

 

Kami mula telibat dalam bidang automotif sepenuh masa sejak tahun 2004 lagi setelah tamat belajar.Bermula dengan menumpang di sebuah bengkel di Padang Midin Kuala Terengganu.Kemudian berbekalkan dengan sedikit modal dan sejuta semangat kami membuka bengkel sementara di jalan sekolah chendering,berpindah ke kuala ibai dan sekarang di chendering dihadapan petronas.

 

Walaupun belum serius kami menyediakan perkhidmatan servis aircond pada masa itu,ramai kenalan atau pelanggan kami mengadu berkenaan masalah aircond kereta walaupun telah diservis ataupun dibaiki.Kadang2 terpaksa tinggalkan rutin servis harian iaitu servis enjin kereta atau baikpulih kenderaan lain.

 

Tak nak menunggu lama kami membuat keputusan untuk beri tumpuan khusus dan "specialist servis aircond kereta" dalam membantu kenalan dan orang ramai untuk dikembalikan nikmat merasa kesejukkan aircond kereta.

 

Sehinggalah ke hari ini kami menyediakan servis khusus/specialist membantu para pelanggan dalam masalah aircond kenderaan khususnya kereta dengan tidak menggunakan kaedah konversional dalam troubleshooting dan baikpulih aircond kenderaan selain membantu anda jika mempunyai masalah wiring (elektrikal/elektronik) kenderaan,tuning dan servis lain.

 

 


 

Dibantu oleh 4 orang staff iaitu 

Zahir Adli

 

HAFIZAN

 

Hafizan

 

 

 

Waliyuddin

 ELY

 

         Ely

 

 

 

 


SADAM - Co founder Ms Auto 

 

Lepasan Kolej Komuniti Kuala Terengganu dalam bidang Automotif

 

MAHJAN - founder Ms Auto 

 

Lepasan Politeknik Kota Bharu dalam bidang diploma Kejuruteraan Elektronik

 

 

 Ramai yang kegembiraan setelah dibantu oleh kami kerana mengalami masalah aircond kereta yang berulang-ulang dan bermacam masalah lagi.Boleh lihat ruangan testimoni.

Untuk sebarang pertanyaan kepada kami boleh emailkan ke admin@msauto.my atau terus melalui whatapp

 

VISI MS AUTO AIRCOND 
- Mengembalikan kecekapan sistem aircond kenderaan anda disamping kos yang betul & munasabah
- Memberikan didikan kepada pelanggan daripada berhabis duit akibat
kerosakkan yang teruk dan berulang kerana anggapan yang salah tentang penjagaan aircond kenderaan.

 

 

2019 © Ms Auto Aircond ServiceOptimize by Juragang

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.