MARI PULOK PROTON IRIZ AIRCOND BANJIR DALAM KERETA BARU NI

Debo jugok ingat masalah sama lagi
-aircond banjir dalam kereta
-minyak petrol mentekedarah
-enjin ada semput sikit
-masalah lipas.

Rupanya lampu signal depan tak nyala jer, Fuhh lega sikit hati ni. Kami bantu nyalakan balik dan tanya feedback lepas servis baru ni.

Alhamdulillah mengikut maklum balas owner dah drive Iriz ni ke K.Trg – K.L minyak rm70 sehala berbanding sebelum ni rm70 hanya sampai K. Trg – Kuantan.

Lega dan puas hati rasanya dapat bantu masalah Iriz Abg Chik ni. Result positif bagi yg buat servis, baikpulih mengikut nasihat kami dan ini tidak mungkin terjadi jika owner Iriz demand nak servis dengan bajet nak potong habis harga hingga rasa nak bernafas pun susah.

Kami tahu apa yang terbaik untuk anda dan sehabis daya bagi yang terbaik. Thanks for the trust Abg Chik!

#msauto
#aircondservice
#bukansekadarsejuk
#kualaterengganu
#chendering

Butang Kongsi:

Leave a Comment