Lepas siap baiki aircond kereta Proton Pesona,Kami check CD player problem

SAKIT DOH PERUT TAHAN KE NOK SUKA.. KALAU SUKE KANG SAJA KENA TAPOR DI KASTEMER..
 
Ruting harian doh macam biasa,lepas servis aircond kereta,sejuk ok doh rasa sampai tulang, pelanggan kabo mintak tolong chek radio dok bunyi..
 
Ari tu molek, mula2 kadang bunyi kadang dok bunyi.. lening senyap terus doh..
 
Lepas cabut player single DIN tu bowok masuk nak letok daktah meja, mari bunyi pelik.. Kita syok doh mari bunyi pelik gini..
 
Kabo doh ke tuan dia kene tinggal dulu,siap beki kita hellow semula mari ambik.. Eh cer check dulu takut sikek je yer kata..Padang dohlah main nok derah siap belaka..
 
Slow2 kita buka sebab depan tuan.. kene beraluh kene cermat sebab napok tuan macam bekeng..
 
Toh,jadi celeng radio abang..
 
Ni x dok orang lain doh ni, anok ambe hok kecek kalu gini.. X pe abg tinggal dulu ambik kediang.. siap baiki kita telipung abang..
 
Tahan nak suka jer takut marah di abang..
 
.
.
 
Banyok kes dah jadi gini..Hok dok leh baiki, punoh ada short di Main IC, regulator ic.. kene radio cap ayam kita x layan sebab payah barang..
 
Nak nasihat je kalau pitis syiling + anak kecik susuk molek duit syiling tu, biasa anak2 main sumbat ikut lubang cd, ye cari je ikut mana lubang..
 
Hok anak sendiri pun pendrive di radio hilang,jupe pun bila buka servis aircond anak ambe tohok ikut lubang angin aircond..
 
Biasalah dang ada anak kecik gok.. banyak bendalah kalau kita orang tua dok jaga kena korban..
 
#msautoaircond
#aircondservice
#tuningecu
#chendering
#kualaterengganu

Leave a Comment